Hirdetés

Jelenleg az egész világ együtt akar parázni a Phasmophobiával

|

Ha szerettétek a Parajelenségek című filmet, akkor valószínűleg a Phasmophobia is elnyeri majd a tetszéseteket.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban kifejezetten sokszor figyelhető meg az a jelenség, amikor az játékosok látszólag a semmiből pajzsukra emelnek egy játékot. Először a Fall Guys, majd az Among Us lopta be magát a gamer közösségek szívébe, most azonban egy új üdvöske is feltűnt, mely a fent említett két cím bohókás hangvételével ellentétben a riogatásra megy rá. Nagyon szeretnénk Kacit rábeszélni egy közös streamre, de erősen kétséges, hogy valaha is bevállalna ilyesmit.

A Phasmophobia egy a kooperatív horror kaland, melyben négy paranormális jelenségek után kutató nyomozót alakítunk, akik különböző helyszíneken, például kertvárosi házakban, tanyákon, iskolákban és elmegyógyintézetekben erednek egy-egy entitás nyomába. A kísértetjárta területeket egyaránt megfigyelhetjük kamerákon keresztül vagy magunk is bebarangolhatjuk őket fizikai jeleket keresve.

Hirdetés
 

A kaland feszültségét az adja, hogy a szellem nyomait kutatva sokáig nem derül ki, hogy mi a vadászok vagy a prédák vagyunk, hiszen minden túlvilági szökevény másképp viselkedik. A rémségek random generált nemmel, névvel, életkorral és fizikai modellel rendelkeznek, valamint az is játékról játékra változik, hogy milyen félénkek. Ahogy a legtöbb hasonló műfajú játékban, itt is elengedhetetlen a csapatmunka, ha szeretnénk élve kikeveredni az összetűzésből. 

Nemrég mi is megírtuk, hogy a Kinetic Games játéka már most rengeteg érdeklődőt csábított magához, viszont az elmúlt időben még nagyobb lett rá a kereslet; a Steam adatai alapján többen kíváncsiak rá, mint az Among Usra, a FIFA 21-re vagy épp a frissen megjelent Star Wars: Squadronsra, míg a legmagasabb egyeidejű játékosszáma a Fall Guysszal és a Destiny 2-vel vetekszik. 

Népszerűségét persze nagyban köszönheti a streamereknek is, akik kifejezetten felkapták a Phasmophobiát, ezzel a hatodik legnépszerűbb játékká tették a Twitchen, míg a TikTokon 11,7 millió megtekintésnél jár a phasmophobia hashtag. Mivel közeledik a halloween, így ezek a számok még emelkedhetnek is, hiszen ilyenkor az emberek előszeretettel kaparják elő horrorjátékaikat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)