Hirdetés

Jelenleg ez a játékosok legnagyobb problémája a Diablo Immortallal

|

A mikrotranzakciók? Az, hogy nincs elég tartalom? Nem, egy másik dologról folyik a diskurzus a Diablo Immortal közösségében.

Hirdetés

Hosszas fejlesztést követően, a bejelentése után közel négy évvel jelent meg a Diablo Immortal, ami annak ellenére, hogy jó mobiljátékhoz hűen tele van mikrotranzakciókkal, meglepően szórakoztató is tud lenni, főleg ha nem vágyunk a kimaxolására. Nem tudjuk, mekkora a közösség, de a fórumok még nem halottak, és a játékosok nem restek megosztani vágyaikat.

Miközben a fizetési lehetőségekről és a tervezett eseményekről is esik szó, sokan csak egyet szeretnének: megsimogatni a kutyát, aki Westmarchban, a Rakkis Plazán múlatja az időt.

Hirdetés

A Stray sikeréből is látszik, hogy a gaming közösségben az állatokat igencsak kedvelik (az internet jelentős részét alkotják kutyák és macskás videók), és miután egy Twitter fiók kimondottan azért jött létre, hogy listázza a játékokat, amikben meg lehet simogatni a kutyákat, minden, kutyát szerepeltető alkotás esetében felmerül a kérdés, hogy csak dísznek vannak-e a négylábúak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Blizzard egyelőre nem reagált arra, hogy tervezi-e ezt a kulcsfontosságú funkciót beépíteni - sőt, júniusban a Diablo Immortal közösségi oldalának kezelői kiemelték, hogy nem lehet megsimogatni egy szintén Westmarchban található állatot.

Vannak olyanok is, akik Greta macskáját akarják megkeresni már a játék kezdete óta, akiről csak annyit tudni, hogy eltűnt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)