Hirdetés

Jelentettél valakit csalásért Valorantban? Mostantól értesítést kapsz, ha bannolják

|

Folytatódik a Riot Games csalók ellen folytatott hadjárata, melybe a közösséget is bevonják, ráadásul már egy kis vállon veregetés is jár, ha segítünk megszabadulni a kétes elemektől.

Hirdetés

Nyilvánvalóan mind elképzeltük már a pokol azon kénköves bugyrát, ahová azok a cheaterek kerülnek, akik alávaló ténykedésükkel megpróbálják tönkretenni mások játékát. A Valorant fejlesztői kiemelt hangsúlyt fektettek arra, hogy az ilyen játékosoknak írmagja se maradjon a szervereken, és továbbra is tűzzel-vassal harcolnak ellenük. Ehhez egy ideje igénybe veszik a játékosok segítségét is, most pedig visszajelzést is kapunk, miután jelentünk valakit.

Hirdetés

Az anti-chet csapat vezetője, Paul Chamberlain arról mesélt, hogy egy új funkciónak köszönhetően, a játékosok üzenetet kapnak, ha egy általuk csalásért jelentett játékost bannolnak. A rendszer még kísérleti státuszban van, de ezzel bátorítani próbálják a felhasználókat, hogy valóban jelentsék a csalókat.

Rengeteg játékban ugyanis az az érzésünk támadhat, hogy a visszajelzésünk elvész az éterben, és sohasem tudjuk meg, hogy volt-e bármi foganatja a tetteinknek. Mostantól azonban ténylegesen láthatjuk, hogy sikerült-e egy kicsit jobb hellyé tennünk a Valorant szervereit:

Hasonló rendszer már működik a Rocket League-ben, kíváncsiak leszünk, mennyire válik be itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)