Hirdetés

Jelentkezhettek a Guild Wars 2 nyílt bétájára

|

Két napotok áll rendelkezésre, hogy feliratkozzatok az év talán legjobban várt MMO-jának publikus bétájára.

Hirdetés

Mindössze hét esztendőt kellett várnunk arra, hogy a Guild Wars 2005-ös rajtját követően rátehessük a kezünket az igazi, sorszámozott folytatásra, melynek története 250 évvel később játszódik.



Az egykori Blizzard alkalmazottak által összehozott ArenaNet MMO-ja (bár nem is ez a helyes kifejezés rá) komoly sikereket ért el, amit nem utolsósorban sajátos üzleti modelljének is köszönhetett, magyarán a havidíj teljes mellőzésének. WoW méretű rajongótáborra ugyan így sem tett szert, de ez semmit sem von le érdemeiből.
Folytatása, a Guild Wars 2 a játékot kiadó NCsoft tervei szerint még az idén rajtot vesz. A zárt béta első körébe bejutott zsurnaliszták egyöntetűen pozitív tapasztalatokról számoltak be, és nem egy helyen elhangzott a forradalom szó is. Ráadásul nem a társadalmi elégedetlenségből fakadó feszültségek feloldásaként, ami az álmoskönyv szerint jót jelent.



Amennyiben magatok is szeretnétek kipróbálni a Guild Wars 2-t, akkor jelentkezzetek a nyílt bétára mielőbb!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)