Hirdetés

Jelentkezz a Dead Island: Epidemic zárt bétára

|

Zombigyilkosok figyelem! Már most lehet jelentkezni a Dead Island: Epidemic bétájára, amiből kiderül, hogy mi is az a ZOMBA.

Hirdetés

A Deep Silver nem is olyan régen bejelentette, hogy a Dead Island sorozatból egy ingyenes MOBA játékot csinál és a zárt bétára már most jelentkezhetnek az érdeklődők.

A Dead Island: Epidemic előzetesünkből már megtudhattatok egyet s mást a battle arena-ban hemzsegő zombikról, viszont hamarosan a saját szemetekkel is megnézhetitek, hogy hogy is néz ki a világ első ZOMBA-ja. A Deep Silver megnyitotta a regisztrációt a Dead Island: Epidemic zárt bétájára és a jelentkezéshez csak egy szokatlanul hosszú kérdéssort kell megválaszolnotok.

A felvétel persze nem garantált, viszont egy próbát mindenképpen megér. Ha valamelyikőtök bejut, akkor szívesen fogadjuk a Dead Island: Epidemic élménybeszámolóját a GSO-n. 

Vannak jelentkezők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)