Hirdetés

Jelentős elbocsátásokra készül az EA

|

A nem túl megtisztelő "Amerika legrosszabb cége" címet elnyert Electronic Arts komoly leépítésre készül.

Hirdetés

A StartUp Grind értesülései szerint az Electronic Arts még ezen a héten megválik 500-1000 alkalmazottól, ami a teljes állományának 5-11 százalékát jelenti. Ez többek között annak köszönhető, hogy a Star Wars: The Old Republic nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket, mert bár az indulás rendben történt, de az MMO-k fennmaradásához szükséges létszám már kérdéses.

 

Ezeket az elbocsátásokat egyébként már egy héttel ezelőtt szerette volna az EA meglépni, de végül mégsem tette. Arról nem is beszélve, hogy mióta 2007-ben John Riccitiello visszatért a céghez, a részvények 61 dollárról 16-ra estek vissza, ami még az álmoskönyv szerint sem jelent sok jót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)