Hirdetés

Jelentős frissítést kap a Half-Life 2

|

A Valve felturbózza a játékot, és kijavít néhány hibát, amik már szinte a szívünkhöz nőttek az évek során.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy 2004-ben jelent meg, a Half-Life 2-höz máig rengetegen térnek vissza, a SteamCharts szerint átlagosan 1000-1500 között van az egyszerre játszók számának havi csúcsa. A Half-Life: Alyx megjelenését követően a Valve arról beszélt, hogy a franchise visszatért, a közeljövőben valódi, hagyományosan játszható folytatást kaphat. Persze a Half-Life: Episode 3-at is bejelentették annak idején, aztán semmi nem lett belőle, de meglátjuk.

Előbb azonban a Half-Life 2-t lesz érdemes újratelepíteni PC-n, ugyanis a béta ágon már megjelent egy új frissítés, ami hamarosan élesben is elérhető lesz.

Hirdetés

A patch lehetővé teszi a FOV (látótér) nagyobb mértékű növelését, a kezelőfelület jobban igazodik az ultraszéles kijelzőkhöz, bekerült a Vulkan támogatás, és kijavítottak egy rakás ősrégi bugot. Valószínűleg a Steam Deck közelgő megjelenése miatt adják ki most.

Ha szeretnétek kipróbálni, a játékra a listában jobb egérgombbal kattintva, majd a Tulajdonságok (Properties) opciót választva megtaláljátok a béta frissítést, amit a legördülő menüből választhattok ki a Béták (Betas) fülön.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)