Hirdetés

Jelentős kedvezménnyel kapható most Windows és Office - ne maradj le!

|

Ebben a tavaszi leárazásban nagy kedvezménnyel kapható a Windows és az Office teljes, legális változata!

Hirdetés

Sokan gondolják, hogy ha ragaszkodnak a régihez és megszokotthoz, nem érheti őket baj, de ez nem igaz: ha nem frissítjük szoftvereinket, vagy beérjük a gyanús forrásból származó, nem legális programokkal, veszélynek tesszük ki magunkat, adatainkat, számítógépünket.

Érdemes tehát a lehető leghamarabb legális szoftverekre váltani, és folyamatosan frissen tartani azokat, mivel a fejlesztők hamar reagálnak a felmerülő hibákra. A Godeal24 Spring Sale kezdetét vette, élj te is az ajánlatokkal!

Hirdetés

A legalacsonyabb ár limitált ideig!

Akár 62% kedvezmény! Windows OS és MS Office azoknak, akik mindkettőt szeretnék! (kuponkód: EGD62)

Akár 50% kedvezmény Windowsra! (kuponkód: EGD50)

További programok munkához és tanuláshoz (kuponkód: EGD62)

Eszközök a számítógépedhez

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)