Hirdetés

Jelentős változások kapujában a Tomb Raider sorozat

|

A Tomb Raider: Underworld sikertelensége jelentős változásokat eredményezhet, újraértelmeznék a teljes szériát.

Hirdetés

A gyenge értékesítési mutatókkal rendelkező Tomb Raider: Underworld megmaradt fejlesztőbrigádja megkísérli újraéleszteni az évek során lemorzsálódott szériát. A Times Online terjedelmes írásban foglalkozik Lara kisasszony fényőzű múltjával, megtépázott jelenével és leendő jövőjével. Az Underworld értékesített kópiái messze alulmúlták az előzetes várakozásokat, ennek folytán drasztikus lépésekre kényszerültek a fejlesztővállalat vezetői: megváltak harminc munkatársuktól. Hibáztathatnák a vásárlókat, kritikusokat vagy a világot sújtó gazdasági válságot, de nem tették. Problémáik forrása magára Lara Croft kisasszonyra vezethető vissza, vagy legalábbis Crystal Dynamics grafikusaira. A publikált írásban felszólalt az Eidos vezető pénzügyi tanácsadója, Robert Brent, aki elmondta, hogy következő játékuk fejlesztésekor alaposan meg kell vizsgálniuk minden egyes tényezőt. Példaként felhozta az elmúlt évek folyamán jelentős megváltozott Batman filmek hangulatát és képi világát. Első lépésként az Eidos munkatársai elgondolkodnak Lara Croft karakterének megváltoztatásán, egy hölgyek számára „barátságosabb" (elfogadhatóbb) főhősnőt kívánnak létrehozni. Sőt, számítani lehet a széria teljes újraértelmezésére, könnyen megeshet, hogy felülbírálnak minden eddig bevezetett és megismert Tomb Raider elemet. A képre bökve előugranak az eddigi csajok, a kérdés pedig adott:

Kedvenc Lara baba? Egyet teszek a fekete felsős változatra


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)