Hirdetés

Jelentősen elhalasztották a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenését

|

Túl bátor volt a GSC Game World, amikor jóval a megjelenés előtt kitűzte a fix dátumot.

Hirdetés

Aki arra számított, hogy áprilisban újra lepusztult tájakon küzdhet a túlélésért rondábbnál rondább mutánsokat gyilkolászva, annak sajnos van egy rossz hírünk: a GSC Game World ma bejelentette, hogy kénytelen a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl megjelenési dátumát április 28-áról december 8-ára halasztani.

A késés jelentős, de a csapat szerint az így nyert hét hónapra szükségük van ahhoz, hogy a tőlük telhető legjobb játékot hozzák össze.

Hirdetés

"A S.T.A.L.K.E.R. 2 a GSC történelmének legnagyobb projektje, alapos tesztelést és csiszolgatást igényel. Meggyőződésünk, hogy a fejlesztésnek addig kell tartania, ameddig szükséges, különösképp egy ilyen projekt esetében. A döntés nem volt könnyű, de igyekszünk egy olyan játékot hozni nektek, ami felér az elvárásokhoz."

- áll a halasztást bejelentő hivatalos közleményben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha egyszer megérkezik, PC-n és Xbox Series konzolokon játszhatunk majd vele, és az első naptól kezdve elérhető lesz a Game Pass előfizetői számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)