Hirdetés

Jericho - Clive Barker új agyszüleménye

|

A Hollywood Reporter információi szerint Clive Barker ismét megpróbál betörni a videojáték-iparba. Következő projektjének címe Jericho, s PC mellett újgenerációs konzolokon is megjelenne a Codemasters gondozásában. Az Undying című Unreal engine-es horrorjáték annak idején igen csúfosan teljesített az eladások tekintetében, annak ellenére, hogy a szaksajtó meg volt vele elégedve. Barker második játéka, a Demonik fejlesztése a Majesco miatt törlésre került, így ezúttal harmadszor próbálkozik az úriember. A történet egy misztikus vidéken, Jerichóban játszódik, melyet a gonosz tart uralma alatt. A játékos egy különleges egység tagjaként téved a környékre, s útja során a hagyományos fegyverek mellett mágikus képességek is a segítségére lesznek. Érdekes, hogy Barker nem tartja kizártnak egy későbbi filmadaptáció elkészültét sem. További érdekesség, hogy ugyanezzel a címmel idén ősztől egy amerkai tévésorozat is indul, amely azonban egy ttitokzatos atomrobbanás körüli rejtélyekről szól, s a sorozat címét a település adta, ahol a történet játszódik. Érdekes párhuzam...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)