Hirdetés

Jerry Bruckheimer játékkiadót alapít

|

Az akciófilmek és sorozatok nagy tudója, Jerry Bruckheimer új vállalkozásba fog, nem is akármilyen emberek társaságában.

Hirdetés

Jerry Bruckheimer neve sokatoknak ismerősen csenghet, hiszen olyan kasszasikerek kapcsolhatók vele össze, mint a Karib Tenger Kalózai sorozat, mindhárom CSI: Helyszínelők sorozat, a most készülő Prince of Persia film, vagy a Nemzet Aranya mozik.

Most a Hollywood-i nagyágyú egy olyan vállalkozásba fog, mely összekapcsolja a videójátékok világát a mozival és a televíziós sorozatokkal. Mivel saját bevallása szerint még soha nem vett részt játék fejlesztésében, szerződtetett két olyan embert maga mellé, akik már bizonyítottak. Az egyik Jay Cohen, a Ubisoft US volt vezető kiadásért felelős embere, a másik pedig Jim Veevaert, aki a Halo 3 készítéséből vette ki a részét. Az ígéretek szerint az első Bruckheimer játék három-öt éven belül érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)