Hirdetés

Jesper Kyd és az Assassin's Creed

|

Jesper Kyd neve gyakorlatilag egybeforrt a Hitman sorozat zseniálisan megkomponált zenéjével. Nem csoda, hogy az Assassin's Creed dallamaiért is ő felel majd.

Hirdetés

Biztosan emlékeztek a jó öreg Hitman szériára, ami évekkel ezelőtt nem csak írtó nehéz játékmenetével, de zseniálisan összetákolt zenei anyagával is örökre belopta magát a szívünkbe.

Az IO Interactive akkor Jesper Kyd-et kérte fel a zene megkomponálásának munkálataira, aki végül rászolgált a bizalomra. Kyd előszeretettel keveri a klasszikus zenei elemeket az újkori dallamokkal, így nem meglepő, hogy a klasszikus hangszerek ismerős hangzása mellett a modern kor fülbemászó ritmusai is helyet kapnak munkájában.

pic2.jpg

Mostanság szintén az IO Interactive új játékának, a Kane & Lynchnek a muzsikáján ügyködik, de hogy ne unatkozzon a munkálatok befejezte után, a UbiSoft felkérte, hogy az Altair titokzatos történetét elmesélő Assassin's Creed dallamait is komponálja majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)