Hirdetés

Jesper Kyd és az Unreal Tournament 3

|

Két neves művész, Jesper Kyd és Rom Di Prisco is közreműködik az Unreal Tournament 3 zenei munkálataiban.

Hirdetés

Észrevettétek, milyen mértékben megszaporodtak az elmúlt napokban a játékzenékről szóló hírek? A Halo 3, az Assassin's Creed és a Silent Hill 5 után most az Unreal Tournament 3 november 20-án megjelenő soundtrack kiadványa kerül terítékre. A közel 150 percnyi, 2 CD-n terpeszkedő anyag elkészítésében a nagyszerű Jesper Kyd (Hitman, Freedom Force, MDK 2, Splinter Cell: Chaos Theory...) mellett a Need for Speed dallamairól ismert Rom Di Prisco is részt vett. Di Priscio breakbeat, bigbeat, és drum'n'bass elemekkel vegyített elektronikus zenéje Jesper hardcore dance, és szürreális sci-fi motívumaival karöltve igazán különleges hangzásvilágot ad majd az Unreal Tournament 3-nak.

 

 

jesper.jpg
Jesper Kyd

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)