Hirdetés

7/10-et adott a Zeldára, most a pokolra kívánják a rajongók

|

Így már csak 97-es a Metacritic átlag, ami sokak szerint elfogadhatatlan, és nyilvánvalóan egy Nintendo elleni bosszúhadjáratról van szó.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild megjelenését követően repkedtek a 10/10-es értékelések, így a játék 80 nemzetközi teszt után 98 pontos Metacritic átlaggal ott volt a toplista második helyén úgy, hogy csak az Ocarina of Time volt fölötte. Aztán jött Jim Sterling, aki sokak szerint személyes sértettség miatt húzta le a játékot.

A Jimquisition tesztjének végére 7/10-es pontszám került, így ezzel és a Slant Games 6/10-es ítéletével a Zelda 97 pontra csúszott vissza, ez pedig egyesek szerint teljességgel elfogadhatatlan. Sokak szerint ez Jim Sterling bosszúja azért, amiért a Nintendo korábban több videóját is letiltatta a YouTube-on. A tesztben egyébként elhangzik, hogy az új Zelda egy remek játék, csak hát ugye meg vannak a maga hibái, amelyek fölött az író nem akart szemet hunyni. Sterlinget azóta minden fronton támadják a rajongók, nem kevés fenyegetést kap, és a weboldala is rendszeresen lehal a DDoS támadások miatt. Valami elpattant a fanatikusokban.

Hogy mi az igazság, azt sosem fogjuk megtudni, de igazából teljesen mindegy is. Miért nem lehet egyszerűen élvezni egy játékot? Ha neked tetszik, akkor ne pazarold arra az idődet, hogy másokkal vitatkozol róla, arra meg főleg ne, hogy megpróbálod tönkretenni őket. Játssz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)