Hirdetés

Negyedmilliárd dolláros üzletet kötött J. J. Abrams vállalata és a Warner

|

A megállapodás ráadásul nemcsak filmekre és tévésorozatokra, hanem videojátékokra is szól.

Hirdetés

Számos népszerű alkotást köszönhetünk a J. J. Abrams által alapított Bad Robot vállalatnak, hiszen ők készítették többek között a Westworld sorozatot, illetve az új Star Trek-filmeket is. Többek között ezért is lehet jó hír, hogy a brigád pedig egy csomó kiváló franchise-hoz kapott hozzáférést.

Hirdetés

250 millió dollár értékű üzletet kötött a Bad Robot és a WarnerMedia (a Warner Bros. és az HBO anyacége), ami azonnal életbe is lépett, és egészen 2024-ig lesz érvényben. Ez idő alatt Abrams vállalata többféle alkotást fog készíthet majd. Számíthatunk például vadonatúj sorozatokra, amelyek közül sok az HBO platformjain is megjelenhet, hiszen azok is a WarnerMediához tartoznak. Természetesen készülnek majd filmek is, ugyanakkor tiszteletben van tartva, hogy a Bad Robot olyan projekteken is dolgozik, amelyek nem a Warner Bros. logóját viselik.

Sőt, Abrams csapata még kisebb-nagyobb játékokat is fog készíteni mobilra, PC-re és konzolokra, szóval tényleg elég sokféle alkotásra számíthatunk tőlük az elkövetkezendő években. Remélhetőleg sikerül is minőségi tartalmakat gyártani az új megállapodásnak köszönhetően.

Nektek melyik a kedvenc produkciótok a Bad Robottól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)