Hirdetés

J.J. Abrams játékokat készítene filmek helyett

|

A Star Trek és az új Star Wars rendezője tisztában van az adaptációk problémáival, de már van is ötlete a megoldásra.

Hirdetés

J.J. Abrams jó arc. Elvállalta ugyan az új Star Wars mozi rendezését, de tervei szerint eztán inkább játékokat készítene adaptációk helyett. Szerinte ugyanis az átiratok legnagyobb problémája, hogy bár egyre közelebb kerül egymáshoz a játék és a mozi, még mindig nagyon különböznek egymástól műfajilag, a bukás pedig annak köszönhető, hogy az adaptáció úgy próbál viselkedni, mint az alapul szolgáló alkotás. Ennek eredményét mi, játékosok már ismerjük. Minden valamire való filmből készül játékátirat, de minek. 

Abrams úr inkább játékokat tervezne a Valve segítségével. Ebben hasznára lesz a rendezőként megszerzett tapasztalat, amit természetesen a játéktervezésnél kamatoztat. A világok építése, az érzelmek hiteles ábrázolása, a karakterek kidolgozása mind olyan dolgok, amik egy játékban egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak, viszont a készítőknek nincs akkora tapasztalatuk ezen a téren, mint például neki. Abrams szerint a Valve munkatársai pompás ötletekkel rendelkeznek, amiket majd jól meg is valósítanak közösen, persze csak miután megrendezte a Half Life és a Portal filmeket. Nem tud pihenni ez az ember.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)