Hirdetés

Jó éjt! 2011. 11. 24.

|

A nap tanulsága, hogy az emberi ostobaságnak nincs határa. Arra pedig mérget vennék, hogy most épp azt bánjátok, miért nem nektek jutott eszetekbe virtuális űrhajókkal kereskedni.

Hirdetés

Ezúttal is voltak híreink dögivel. Más kérdés, hogy nem tudunk mindig olyan értesülésekkel szolgálni, amelyek mindenkit boldoggá tesznek.



1. Ubisoft: Nem érné meg kiadni az I Am Alive-ot PC-re - Nem okoztatok meglepetést drága olvasók, a legtöbben bizony indulattól fűtve kattintottatok, amint megláttátok, mi a Ubisoft véleménye hőn szeretett PC-tekről, valamint rólatok. Kinek nem inge...

2. Mastercard szezonális achievement - A gyűjtőszenvedély még mindig a génjeinkben lapul, amit meg lehet szerezni, amit meg is szerezzük. Sokan tettetek így ma is.

3. Beindult a Steam nagy őszi leárazása - Még hogy nem vásárol senki PC-s játékokat. Érdeklődés az van, már csak pénzre is szabadidőre lenne szükség.

Ha már egyszer a kiváló Freddie Mercury dalaival kezdtük a napot, akkor úgy is illik, hogy vele fejezzük be.











Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)