Hirdetés

Jó éjt! 2011. 12. 09.

|

A holnapi nap a VGA jegyében telne, ha a tengerentúlon élnénk. Magyar idő szerint viszont csak vasárnap hajnalban kezdődik a haddelhadd.

Hirdetés

Mindent összevetve átlagos napnak indult a mai. Kicsit kifújhattuk magunkat a decemberi GameStar leadása után, elég volt csak arra koncentrálni, hogy milyen érdekességek történnek a nagyvilágban.



Mai legolvasottabb írásaink az alábbiak voltak:

1. Video Game Awards - szerinted ki a nyerő?
Nem meglepő, hogy sokakat érdekel, hogy a legrangosabb Év Játéka szavazáson melyik lesz a befutó. Ha netán a kedvencetek nem nyerne, vagy be sem került a jelöltek közé, attól még nem dől össze a világ. A verseny mindenesetre kiélezett, gyakorlatilag bármelyik elhódíthatja a trófeát.
2. Bezár a GSC, nem lesz S.T.A.L.K.E.R. 2?
Ha korábban röppen fel a hír, könnyedén felért volna a dobogó legfelső fokára. Vajon tényleg annyi az ukrán játékfejlesztés fellegvárának, és lőttek a sokak által várt játéknak is? Reméljük, hogy nem.

3. Minecraft "The Evolution of Minecraft" trailer
4 millió példány egy PC-s játékból még a hivatalos megjelenés előtt? Mi ez, ha nem szenzáció? A Minecraft az utóbbi évek legnagyobb indie sikere, és a kreativitás diadala. Kíváncsian várjuk, hogy muzsikál majd X360-on.

Mivel nem vagyok most zenélős kedvemben, rendhagyó módon inkább néhány, részben már bemutatott filmet ajánlanék a figyelmetekbe.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)