Hirdetés

Jó éjt! 2012. 03. 15.

|

Miközben az ország a 1848-49-es forradalom és szabadságharc kirobbanását ünnepelte, a világ nem állt meg, sőt.

Hirdetés

Kellemesen hosszúra nyúlt hétvégénk első napja videojátékos szemszögből kellően izgalmasra sikerült, hiszen, ha minden igaz, ma már végleges megjelenési dátummal gazdagodott az utóbbi évek egyik legjobb várt játéka.



Ennek megfelelően magasan az első helyen végzett a kattintások számát nézve a Diablo 3 hivatalos megjelenési dátuma. Csak legyen igaz!

Ezüstérmes hírünk a Mass Effect 3-hoz, pontosabban a digitális képregényhez járó játékbeli tartalmakhoz kapcsolódik. Bármennyit is tejel a tehén, mindig marad üres vödör...

A dobogósoknak fenntartott utolsó pozíciót a Baldur's Gate és a Baldur's Gate 2 nyáron várható felújított változata csípte meg. Ezt talán nem rontja el az Atari...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)