Hirdetés

Jó Éjt! 2012. 02. 02.

|

Hideg van még mindig és ha hinni lehet az időjósoknak, akkor bizony holnaptól komoly havazás várható, helyenként akár fél méteres hóval. Hell, it is about time!

Hirdetés

A mai nap legolvasottabb híre a februári játékbeharangozó, úgy látszik ez bejön az olvasóknak, ebből bizony rendszert fogunk csinálni.

A második helyen a meglepő módon egy hardveres hír áll, mégpedig a Hitachi gigantikus merevlemezeiről. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi mindent tárolnak az emberek egy ekkor HDD-n.

A harmadik legolvasottabb hírünk a Windows-os Kinect lett, van olyan akinek ez bejön, meg lehet hogy ez lesz a jövő, de én már csak megmaradok ilyen billentyűzet meg egérpárti vaskalapos felhasználó.  

Búcsúzóul egy kis Queen, szép estét és éjszakát mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)