Hirdetés

Jó Éjt! 2012.10.22.

|

Még egy napig élvezhetjük a hosszúhétvége nyújtotta örömöket.

Hirdetés

Holnap mindenki csak óvatosan közlekedjen, országszerte sok rendezvény lesz, amik természetesen a közlekedést is akadályozzák bizonyos mértékben. A legegyszerűbb nem kimozdulni és megnézni a Dexter és a The Walking Dead legújabb részeit, amit én is szívesen tennék, ha nem néztem volna már meg a mai nap folyamán. Na mindegy, épp elég sorozatot nézek ahhoz, hogy ne unatkozzak, meg a Skyfall előtt Bondból is pótolni szeretnék, úgyhogy biztosan egy tartalmas, pihenős nap vár rám. Este Apple rendezvény lesz egyébként, amit közvetít a Macworld, valószínűleg egy kisebb iPadet fognak bejelenteni, érdemes figyelni.

A mai nap toplistás hírei:

1. Aranyparaszt voltam a Diablo III-ban
2. Dishonored - Corvo a kalóz
3. Bukta lett egy kickstarter RPG projekt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)