Hirdetés

Jó éjt! 2012.11.27.

|

Rengeteg mindenről nevezetes a mai nap, de olyan eseményekről adtunk számot ma a játékiparban, hogy a szívünk még most is hevesebben ver az átlagnál.

Hirdetés

Ma 117 éve alapították meg a Nobel-díjat, 81 éve mutatták be a Hyppolit, a lakájt ami a mai napig az egyik legsikeresebb magyar vígjáték, 70 éve született Seattleben Jimi Hendrix gitáros, 72 éve San Franciscoban megszületett Bruce Lee, 102 éve megszületett Rubik Ernő és 1.2 millió példányt adtak el a Beatles Anthology I albumából. Ezek után mi tehetné e napot még csodálatosabbá? Például olyan apróságok, minthogy bejelentésre került a Syberia 3, koncepciórajzokat kapott a Hitman 6 vagy éppen először láthatjuk mozgásban a Fallout: Lanius rajongói filmet. Velem együtt örültök?

A mai legolvasottabb hírek a következőek voltak:

1: Tomb Raider - Hosszabb lesz, mint a Call of Duty

2: GTA V - Petíció a PC-s változatért!

3: Max Payne 3 - fájdalmas emlékek

Továbbra is készítelek fel titeket a karácsony hangulatra, jöjjön pár újabb karácsonyi muzsika:

Nyugodalmas jó éjt kívánok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)