Hirdetés

Jó éjt! 2013.01.08.

|

Akinek mond az a dalcím valamit, hogy Jailhouse Rock, az minden bizonnyal már ki is találta, hogy melyik legendás énekesről lesz szó a folytatásban.

Hirdetés

Egészen pontosan 78 éve született a rock and roll koronázatlan királya, Elvis Presley, akitől mindenki hallott már életében legalább egy dalt, még ha nem is tudja, hogy mikor. Sajnos Presley többé már nem adhat koncerteket, de más híres rockzenészt is felköszönthetünk ma, hiszen David Bowie 66 éve látta meg a napvilágot. A híres születések itt még nem értek véget, gondoljunk csak a 62 éves John McTiernan rendezőre, akire leginkább a Die Hard és Az utolsó akcióhős című filmek miatt emlékezhetünk. A három úriembernek boldog születésnapot, a Gyöngyvéreknek pedig boldog névnapot kívánunk!

A mai három legnépszerűbb hír:

1: Folyamatosan bántalmazták az egyik legjobb Black Ops 2 játékost

2: Újabb problémák a THQ háza táján

3: Spagetti western mocskos poénokkal - Django Elszabadul kritika

Jó éjt!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)