Hirdetés

Jó éjt! 2013.01.10.

|

Lassan közeleg a hétvége. Persze ettől még a hírek nem állnak le, és ma is volt minek örülni!

Hirdetés

Én még évekkel ezelőtt olvastam cikkeket a hajlítgatható kijelzőkről, de gyakorlatban még sosem láttam. Ma végre bemutattak ilyen eszközöket, és hihetetlen bemutató volt. Persze nem ez volt az egyetlen jó hír ma, például érkezik a Cave, amire személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, a Braid óta várok egy legalább olyan jó platformert.

Lássuk is melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. The Walking Dead - Töltsük le, ha szaggat

2. Asus ROG ARES II - megjelent a limitált kiadású erőgép

3. Microsoft - A TV nem elég

Teljesen céltalan zenei válogatás következik, de legalább jó számokkal. A Breakbot - Easy Fraction főleg azért érdekes, mert nincs másfél perces, mégis elképesztően hangulatos és hosszabbításért kiállt. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Don Ross & Andy McKee - Ebon Coast

Trance Chords - Ephixa

Breakbot - Easy Fraction

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)