Hirdetés

Jó éjt! 2013.01.16.

|

A hét közepe ezúttal sem lett túl izgalmas, de legalább már közelebb vagyunk a hétvégéhez, mint a hétfőhöz.

Hirdetés

A mai nap úgy tűnik, hogy a késések napja lett: nem csak a Wizardry Online, de a sokak által vált Splinter Cell: Blacklist megjelenése is odébb van, mint szerettük volna. Az viszont már egy kellemesebb hír, hogy beindult a Microsoft Play, ami egyelőre nem túl nagy játékkínálattal várja az érdeklődőket, de ott van a remény arra, hogy kedvenc arcade címeinket a PC-ken is viszontláthassuk.

Lássuk is melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. The Witcher 3 - Bizonyíték egy kard képében

2. Nyálkás idegenek a 2013/01-es GameStar magazinban

3. Árcsökkentéssel operál az NVIDIA

Mivel tegnap fejeztem be az Assassin's Creed III-at ezért ma estére annak a hanganyagából hoztam el két kedvenc számomat, illetve Lindsey Stirling feldolgozásában a főtémát. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok! 

Lindsey Stirling - Assassin's Creed III

Pirate's Song

Fight Club

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)