Hirdetés

Jó éjt! 2013.01.17.

|

Lassú csütörtököt hagyunk magunk mögött, de legalább már csak egy nap van a hétvégéig.

Hirdetés

Persze érdekességek azért bőven akadtak ma is. Elmélkedtünk a Square Enix új rendszeréről, aminek hála ingyen játszhatunk végig remek játékokat, aztán előkerültek adatok a következő generációs konzolokról is. A várva várt Star Wars 1313-ról szó esett ma végre, amit személy szerint nagyon várok. Néznivaló is akadt ma, mivel csütörtökön rendszeresen jelentkezünk élő adásunkkal, amiben ma szóba került a Trials Evolution PC-s kiadása is, amelyet szintén bejelentettek ma.

Lássuk melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. Hitman: Blood Money és más játékok ingyen

2. Catzilla - Stílusos benchmark

3. Fallout TV sorozat készülődne?

Imádom az Indie zenét, amiről már lehet, hogy nyilatkoztam, de ma olyan gyöngyszemekre akadtam, amiket mindenképpen meg szerettem volna osztani veletek. Igazi hangulatszámok, különösen a hagymáról szóló ballada. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Tame Impala - Apocalypse Dreams

The Little Ones - Argonauts

The Burning Of Rome - Ballad of an Onion Sprout

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)