Hirdetés

Jó éjt! 2013.01.18.

|

A hétvége már a nyakunkon van, így ha nincs halaszthatatlan dolgunk, készítsetek egy jó teát és olvassatok minket mindkét nap!

Hirdetés

Újra elővettem a Star Wars gyűjteményemet és megfogadtam azt, amit Ted és Marshall az Így jártam anyátokkal című sorozat egyik epizódjában: három évente újranézem a haverokkal. Kövezzetek meg, de magyar szinkronnal sokkal jobban élveztem a hat filmet, mint eredeti nyelven, leginkább Harrison Ford és Darth Vader magyar hangja miatt. Ti mikor láttátok utoljára és melyik tetszett jobban, a régi vagy új trilógia?

Lássuk hát melyek voltak ma a GSO legolvasottabb írásai:

1: Új konzolokat és több szabadságot akar a Paradox

2: Tomb Raider - Se demó, se útlevél, csak szimpla játék

3: Far Cry 3 - DLC luxuskivitelben

Mivel említettem imént a Star Wars filmeket, nem hagyom ki a ziccert és a ma esti zenéket is ezekből válogattam össze. Isten áldja a nagyszerű John Williams mestert!

 

 

Jó éjt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)