Hirdetés

Jó éjt! 2013.01.28.

|

A kinti időjárás nem segített leküzdeni a hétfő nehézségeit, de legalább jó hírekből ma sem volt hiány.

Hirdetés

A kinti hideget ellensúlyoztuk egy meglehetősen forró témával: a mai fókuszcikk nagy port kavart, nem meglepő, hogy ez is lett a mai nap legolvasottabb híre a GSO-n. Persze ezen kívül is volt miről olvasni ma is, elég ha csak megemlítjük a Tomb Raider többjátékos módjáról készült videót. A BioShock Infinite történetéről is érdekes részletek derültek ki, így az új előzetes megtekintését is melegen ajánlanánk!

Lássuk is melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. Videojátékból pornófilm - van ennél lejjebb?

2. Dead Space 3 - Megérkezett a Launch Trailer

3. GRID 2 - élő verseny és játékmenet

Ma estére egy dalt hoztam, amit DuDu kolléga munka közben hallgattatta velünk, nem véletlenül: az Assassin’s Creed soundtrackről van szó, ami minden esetben zseniális volt. Hallgassátok szeretettel, mindeniknek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Assassin's Creed: Revelations - Main Theme

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)