Hirdetés

Jó éjt! 2013.01.30.

|

Eseménydús délutánt zárunk ma is. Sam Fisher felbukkanása mindenkinek emlékezetes pillanatokat szerzett.

Hirdetés

A nap fénypontja egyértelműen az exkluzív Splinter Cell: Blacklist videó volt, amit nálunk tekinthettetek meg a világon elsőként. Persze ezen kívül is sok érdekesség történt, elég ha csak az ex-IW-s srácok új projektjére gondolunk, alig várjuk, hogy valami konkrétumot is lássunk belőle. A Hawken előzetes után sokáig kerestük az állunkat, ahogy a ”Call of Duty kontra szomszéd„ ügy esetén is, bár egészen más okból.

Lássuk is melyek voltak ma a GSO legnépszerűbb írásai:

1. GameStar Hype - Splinter Cell: Blacklist világpremier

2. Splinter Cell: Blacklist - világpremier a GSO-n

3. Osiris - Az Assassin's Creed alkotóinak új címe?

Ma estére laza elektronikus témákat hoztam. Mivel pörgős napot zárok kellett valami, amivel megnyugtathatom feldúlt elmémet. Hallgassátok szeretettel, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Air - La Femme d'Argent

Imogen Heap - Headlock

Nine Inch Nails - The Beginning of the End

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)