Hirdetés

Jó éjt augusztus tizenhetedikén, hétfőn

|

A mai nap nagyon nem az én napom volt, még csak egy napja van távol a barátnőm, máris akadt egy kis konfliktus, ráadásul a PB is kidob Wolf:ET-ből.

Hirdetés

Ilyen ez a világ, ha rossz az ember kedve, még a PunkBuster is genyózik vele. Mivel Gulius kollégánál festés miatt háborús állapotok uralkodnak, így ma Chavalier és én szolgáltattuk a jobbnál jobb híreket és videókat.

Ma a legtöbben a Diablo III és StarCraft II kipróbálható verziójának bejelentésére voltatok rákattanva. Második helyen mindenki kedvenc kopasz bérgyilkosa, a 47-es ügynök kalandjainak ötödik részével kapcsolatos pletyka eloszlatása végzett, harmadik helyre az Xbox 360 legkisebb kiadásának esetleges drágulása futott be.

A legtöbb komment is utóbbi hírhez érkezett. Legkevesebb látogatást a meseszerű, ugyanakkor véres-gyilkolászós játék, a Fairytale Fights megjelenési dátuma kapta. Emellett mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a Játéközön.hu játékainak száma átlépte a háromezret, s ennek nagyon örülünk.

Ma három videót kaptunk, melyek közül az egyik egy animációs rövidfilm volt, ami bitang jól néz ki, és a Tezcatlipoca nevet viseli. Ezen kívül láthattunk még majdnem egészen öt percet a StarCraft második részéből, valamint a Brutal Legend multiplayer részébe is betekintést nyerhettünk.

A német vasút jól megszivatta a GamesCom-ra utazni vágyó utasokat, illetve megijedtünk, de aztán megnyugodtunk, mert a Ubisoft elfelejtette az I am Alive adatlapjához odabiggyeszteni a PlayStation 3 változatról szóló információkat, de a hibát gyorsan javították.

Véget ért a Sziget, ma Wiedermann számolt be a tegnapi, utolsó nap történéseiről, de majd Mayer és Sophiaso összegzését is olvashatjátok az egész rendezvényről.

Volt még pár hír, ami kimaradt a felsorolásból, ezeket itt olvashatjátok.

Én szeretnék jó éjszakát kívánni mindenkinek, készüljetek fel a holnapra, hiszen egyre közelebb kerülünk az augusztusi GameStar megjelenéséhez, talán kiderül, hogy mi lesz a teljes játék. (TALÁN)

Estére egy nyugtató zene:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)