Hirdetés

Jó Éjt február másodikán, szerdán.

|

Jagged Alliance - mond ez a név még bárkinek bármit?

Hirdetés

Lássuk, mi a mai felhozatal - mely hírek voltak a legnépszerűbbek.

Első lett a Crysis 2 gépigénye. Második lett az Electronic Arts, amely az FPS-ekre fog gyúrni. Harmadik pedig a Star Wars: The Old Republic lett, amelynek már félmillió előfizető esetén is nyeresége lehet.

Ma szerda van, a rock-klasszikusok napja.

Mai klasszikus albumunk a Rainbow zenekar Down to Earth című lemeze. Talán van, aki a Risingot várta ugyanettől a csapattól, azonban most jelent meg a Down to Earth remaszterelt és alternatív változatokkal felturbózott verziója, így megérdemli, hogy foglalkozzunk az eredetivel. Az előző albumhoz képest elég nagy sorcsere zajlott le, hsizen csak a dobos Cozy Powell és gitáros Ritchie Blackmore maradt... hozzájuk csatlakozott az ex-Dep Purple basszeros Roger Glover, A billentyűs Don Airey és a kiváló énekes Graham Bonnett (Aki Ronnie James Diot váltotta...). Egy ekkora csere és főleg egy ekkora volumenű énekes lecserélése után a lemez akár lehetett volna rossz is... De nem lett az - hiszen ezzel a lemezzel érte el a zenekar első nagy sikereit az angol és amerikai listákon. S így vált a lemez igazi klasszikussá.
Halljuk a NAGY dalokat.

All Night Long:

ezt kövesse a legeslegnagyobb sláger, Russ Ballard dala a Since You' Been Gone:

Egy igazi rákenroll - No Time To Loose:

S aki már ját Hollywoodban, az tudja, hogy ott könnyű elveszni - Lost in Hollywood:

S utolsóként jöjjön a Danger Zone:

Legyen szép estétek!

P.S. Egyébként ma mormota nap volt - bárki visszaemlékezett rá rajtam kívül? :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)