Hirdetés

Jó Éjt június harmincadikán, csütörtökön

|

Ismét egy olyan nyári napon vagyunk túl, amin inkább őszi volt az időjárás...

Hirdetés

Sebaj, holnaptól nem csak új nap, hanem új hónap is kezdődik, reméljük még több napsütést, és még kevesebb esőt hoz nekünk Szent Jakab Hava, azaz július.

Ma tűzriadó volt az irodában, és kiürítették az épületet, de ez sem akadályozott meg minket abban, hogy elétek tárjuk a játékvilág legfrissebb híreit. Lássuk, melyek voltak ma a legnépszerűbbek:

1. A Gaikai jobb, mint a konzolok - nyilatkozta Dave Perry
2. Crysis 2: letölthető a Sandbox 3 szerkesztő
3. Star Wars: Galaxies - játékosok be akarják perelni a SOE-t.

A győztesek mellett ne feledkezzünk meg a többi hírről (pl. hihetetlen Steam-akciók) és két exkluzív GSO anyagról sem: ma láthattátok a GS Live 3. évad 7. részét, és először nálunk tekinthettétek meg a Rage fejlesztői videósorozatának első részét, magyar felirattal. No ezután az összefoglaló után következzen néhány muzsika, a klasszikus Mafia-ból és annak folytatásából.

Mafia - Főtéma:

Mafia - Harci téma 1.:

Mafia - Harci téma 2.:

Mafia - Chinatown:

Mafia 2 - Főtéma:

Mafia 2 - Credits:

Mindenkinek nyugodalmas joccakát, és pihentető alvást kívánok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)