Hirdetés

Jó éjt szeptember tizedikén, csütörtökön!!

|

Eljött az idő! Kezdődik a 2009-2010-es NFL szezon a Steelers és a Titans indítja útra a tojáslabdát! Kezdődik az éjszakázás!

Hirdetés

Bármilyen hihetetlen, a lap a mai napon feltöltődött a nyomdának - így aztán jövő héten nem ússzátok meg, hogy megjelenjen :)

Akkor lássuk, a kollegák ma a GSO-n hogyan vitézkedtek. Legolvasottabb cikkünk a leleplezett Radeon HD 5870-ről szólt, dehát ez várható is volt. Második helyre a Bungie és a rendőrség közötti affér került, míg harmadik a Vatera és a Gamestar közös nyereményjátéka lett.

Szorosan ezeket a cikkeket követve érkezett a Dealer Day 09 beszámoló, aminek érdekessége, hogy iszonyat sokan olvasták, de alig kommentelte valaki... A mai nap a színes híreké volt, hiszen a Metal Gear Solid stílusban megszökött fegyenc is jobbna érdekelt titeket, mint hétfőn a legolvasottabb cikk, és még igen sokan érdeklődtek a Resident Evil ötödik filmje iránt.

Sokan szóltatok hozzá még a FIFA 10 demójához (ne kérdezzétek, még nem próbáltam), és a Left 4 Dead oszd meg és uralkodj videóhoz. Az Ingyenes DDO Unlimited indulásához is elég sok hozzászólás érkezett tippekkel és értékelésekkel.

Ez a nap is ennél több hírből állt persze, kérlek benneteket, azokat is olvassátok el.

Ha most székely-emberes viccet írnék, akkor azt mondanám:
A székely ember köszöntötte a látogatókat:
- De jó, hogy eljöttek.
Telt, múlt az idő, másnap lett. Azt mondta a székely ember:
- És ma is eljöttek. örülök.

Ezt tegnap mondta nekem valaki, hogy a GSO-ból soha nem elég - mai dalunk P:Box - Soha Nem Elég!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)