Hirdetés

Jó éjt szeptember tizennegyedikén, hétfőn.

|

Nekem már itt van a hátizsákomban a szeptemberi Gamestar - egész jó lett :)

Hirdetés

Ez a nap is elmúlott - lehetett volna jobb is, az időjárás nagyon nyomott végig, de csak kibírtuk valahogy - ne feledjük, hogy ma 50 éve csapódott a Holdba az első ember által készített tárgy, a Luna-2 űrszonda, és ma 50 éve látta meg a napvilágot Morten Harket, az a-ha énekese.

Lássuk, mi minden történt ma a GSO-n. A szokásos hétfői punnyadtság jellemezte a GSO-t is, mai legjobban teljesítő írásaink a következőek voltak: első lett az egy napon át tartó Windows 7 upgrade története, második helyre az Aion magyar felirattal készült cinematic trailere kerlt, míg harmadik a Microsoftos hír lett, miszerint egy ideig nem terveznek új konzolt.

Szorosan mögöttük loholtak a következő, szintén igen látogatott hírek: tölthető a 9.9-es Catalyst, nagy bejelentések várhatóak a Konami részéről a Tokyo Game Shown s Flatline barátunk Still Life 2 tesztje is kimagaslóan szerepelt.

A nap érdekességei között egy kamu Call of Juarez patch, A Guitar Hero 5 és Kurt Cobain körüli kavarás és egy régi, 21 éves játék-franchise újjászületése voltak a leginkább látogatottak.
Természetesen voltak más híreink is, ugye tudjátok, ilyenkor mit szoktam kérni? Igen, most is azt kérem :)

Hatalmas nagy Thank You száll mindenkinek, aki itt volt velünk, és előre azoknak is, akik tomorrow is itt lesznek!

Ma két klipünk is lesz, egyrészt Morten Harket és az elmúlt nyár tiszteletére a Summer Moved On

Másik videónk a Lynyrd Skynyrdtől érkezik. Hogy miért? Mert bármilyen hihetetlen, két tagjuknak is (Steve Gaines, Ed King) ma van a születésnapja :) Ikonikus daluk a Sweet Home, Alabama

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)