Hirdetés

Jó és rossz hírekkel is szolgált a 2022-es Total War: Warhammer III roadmap

|

A Total War: Warhammer III várva várt játékmódja például még elég messze van.

Hirdetés

Még februárban érkezett meg a Total War: Warhammer III, ami sok újdonsággal lepte meg az önjelölt hadvezéreket, és még annak ellenére is szórakoztatónak bizonyult, hogy talán már érezhetően kezd egy picit fáradni a Creative Assembly motorja. A stratégiai játék viszont még így is rengeteg rajongóhoz jutott el, és a tervek szerint a fejlesztők még sokáig nem is kívánják magára hagyni alkotásukat.

Az előző két Total War: Warhammer népszerű módja volt a Mortal Empires, ami egy alaposan megtöltött térképpel várta a grandiózusabb kampányra vágyó játékosokat. Sajnos a harmadik részben még nem elérhető ez a móka, és ha egyszer megérkezik, akkor sem ezen a néven kell majd keresnünk.

Hirdetés

A Total War: Warhammer III-ban már az Immortal Empires nevet viseli a kaland, és a Creative Assembly roadmapje alapján sajnos még elég sokat kell várnunk rá. Ha a tervek szerint halad a munka, akkor várhatóan 2022 harmadik negyedévében, tehát valamikor július és szeptember között kerül be a játékmód bétája. Az viszont rejtély, hogy a végleges változat mikor fog megjelenni.

Persze addig sem kell jegelnünk a játékot, hiszen még májusban beköszön az 1.2-es frissítés, ami kiküszöböl több kellemetlenséget is az egységekkel kapcsolatban. Emellett a közeljövőben számíthatunk egy ingyenes DLC-re, az első Regiments of Renown új katonákkal fog bővíteni bizonyos frakciókat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Valamikor a harmadik negyedévben jön a második Regiments of Renown pakk, és további, a játékmenetet érintő változásokra van kilátás. Az év utolsó három hónapja során megkaphatjuk a harmadik Regiments of Renown csomagot, de ezzel még nem ér véget az újdonságok sora, mivel idénre, és természetesen 2023-ra is készül ezzel-azzal a Creative Assembly.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)