Hirdetés

Jó és rossz hírt is hoztunk a Gran Turismo 7 kapcsán

|

Találkozhatunk egy közkedvelt funkcióval, viszont egy másikat bizonyos helyzetekben nélkülöznünk kell.

Hirdetés

Jövő tavasszal egy autóversenyzős PlayStation-exkluzívnak örülhetünk, ugyanis érkezik a Gran Turismo 7, amit a Sony előző és jelenlegi generációs konzolján is elérhetünk majd.

Habár valószínűleg kevesen fogadták kitörő örömmel a tényt, hogy még a játék kampányához is állandó internetkapcsolattal kell rendelkeznünk, nem ok nélkül döntött így a Polyphony Digital csapata, és a franchise atyja igyekezett is tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

Kazunori Yamauchi, a Gran Turismo megalkotója is megerősítette, hogy kelleni fog az állandó internetkapcsolat a kampányhoz és a Cafe módhoz, amire szerint azért van szükség, hogy megakadályozzák a csalást és a mentett fájlok módosítását. Yamauchi továbbá azt is elmondta, hogy lesz cross-play a Gran Turismo 7-ben, tehát versenyezhetnek egymással a PS4-es és PS5-ös játékosok.

Valós időben változó, dinamikus időjárásra számíthatunk, és ugyanígy múlik az idő is a játékban, ráadásul még a kocsik is jól láthatóan rongálódnak. Ez utóbbit nagyjából úgy képzeljétek el, mint a Gran Turismo Sportban, de azért lesznek változások.

Sajnos rossz hírt is hozott Yamauchi, mivel egy lefordított idézetből kiderült, hogy a Gran Turismo 7 versenyei során nélkülöznünk kell a ray tracinget. Jelen állás szerint kizárólag visszajátszások során és a garázsban találkozhatunk ezzel a grafikai újdonsággal a játékban.

A Gran Turismo 7 2022. március 4-én gurul be PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)