Hirdetés

Jó esély van rá, hogy jövőre csúszik a Battlefield 2042

|

Reméljük, hogy nem igazolódnak be a twitteres hírek, akkor ugyanis idén BF nélkül maradunk.

Hirdetés

Volt egy időszak, mikor nagyon megszaladtak a Battlefield 2042 körüli hírek, volt egy zártkörű teszt is, sőt, nemrég a játék zenéje is elérhetővé vált, most mégis úgy tűnik, hogy nem stimmel minden a DICE háza táján.

Nagyon szeretnénk már végre valamilyen hivatalos hírt hallani arról, hogy mikor érkezik például az előrendelőkkel rajtoló béta, amit többen a hónap végére tippeltek, vagy valamilyen megerősítést a DICE részéről, hogy nem történt semmilyen halasztás, a fejlesztőcsapat azonban nagyon csendben van az elmúlt időszakban.

Hirdetés

A hallgatást néhány, a játékiparban jól ismert forrás törte meg, nem jó hírekkel. A tweetekből kiderül, hogy a Battlefield 2042-höz közel álló személyek sem hallanak semmi újdonságot mostanában a játékról, Jeff Grubb, egy elismert forrás pedig egyenesen azt állítja, hogy a héten hivatalosan is el fogják halasztani.

Egyes beszámolók szerint a DICE egészen jövő év elejéig eltolhatja a megjelenést, ami abból a szempontból nem túl szerencsés, hogy egyébként is rendkívül sűrű lesz az az időszak. Persze inkább várunk egy jól működő Battlefield 2042-re, mint hogy hetekig, esetleg hónapokig játszunk egy röcögő verzióval.

Reméljük, hogy a fentebbi hírek végül nem igazolódnak be és időben kijön a játék. Szomorú lenne, ha idén csak a Battlefield Mobile jelenne meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)