Hirdetés

Jó Éjt április tizenegyedikén, vasárnap.

|

A mai nap azt hiszem örökre bevésődik a magyar történelembe...

Hirdetés

... és sajnos megint nem jó értelemben. No de legalább túl vagyunk rajta, ezúttal is kérek mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a GSO politikamentességét - köszönjük!

Mai legnépszerűbb hírünk mi más lehetett volna, mint a kitartó Ubisoft és a DRM továbbfejlesztése (egyébként nem értem azokat, akik mást vártak...). Második a nagyon jó diszkószámot tartalmazó GTA videó lett, harmadik pedig a Crysis 2, amely sztorija neves sci-fi író tollából származik (összefoglalom: jönnek az alienek -> megtámadják New Yorkot -> mindenkit megölnek -> szuperkatona jön -> megöli alieneket -> The End - átvezető nyitvahagyva Crysis 3-hoz)

Ma nem volt sok hír, de azokat is nézzétek meg.

Ma kínai estét tartunk: első videónk egy tajvani fiatalember, aki Whitney Houston dalát énekli elképesztően:

Jackie Chan énekli a Mulan egyik betétdalát:

A Tang Dynasty nevű kínai banda dalának címe Choice:

Hang on the Box - Di Di Di:

Utolsó dalunk pedig a Cold Fairylandtől érkezik (címét fedje örök homály...):

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)