Hirdetés

Jó Éjt április tizennegyedikén, szerdán.

|

A mai nap a Splinter Cell: Convictioné volt...

Hirdetés

Persze a világ más játékokból is állt ma.

Legnépszerűbb cikkünk a Splinter Cell: Conviction nem épp egyszerű indulásával foglalkozott. Második lett az egyre fogyó infinity Wardról szóló beszámoló, míg a Crysis 2 interjú Cevat Yerlivel harmadik lett.

Voltak egyéb híreink is, azokat is ajánlom becses figyelmetekbe. 

Mai zenei kínálatuk a mai naphoz szigorúan kapcsolódó zenékből áll. Először is ma ünnepli 65. születésnapját Ritchie Blackmore, a Deep Purple, A Rainbow és a Blackmore's Night gitárvirtuóza, korszakos zenész, millió gitáros példaképe. Az ő tiszteletére szóljon a Black Night és a Long Live Rock'n'Roll:

A mai napon két olyan lemez is megjelenésének jubileumát ünnepli, amely korszakalkotó volt. Elsőként a Judas Priest legendás, pengés boritójú albuma, a British Steel, amely pont 30 éve jelent meg. Erről szóljon a Breaking the Law című dal:

Ugyanezen a napon jelent meg egy másik lemez, amelyet a zenekar neve után Iron Maidenre kereszteltek - ez volt a banda első lemeze. Erről szóljon a Running Free:

Mai játékzenénk pedig a Portalből érkezik, címe Still Alive:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)