Hirdetés

Jó Éjt január tizenkilencedikén, kedden.

|

Én ma már kezembe foghattam az új Gamestart, még egy műtetkó is kiesett belőle...

Hirdetés

Nekem nagyon tetszett a lapszám, ugyanis az utolsó napokban nem tudtam bejárni a BKV sztrájk miatt és csak most láttam először így "egyben".

Mai legnépszerűbb cikkeink: jelenleg az Assassin's Creed 2 megjelenési dátum vezet hat találattal a második Nem lesz új Half-Life 2010-ben előtt. Harmadik pedig a Blizzard, amely ezerszer annyit ér, mint másfél évtizede.

S persze ott volt a többi hírünk is, nem is kevés, 22 jutott mára.

Mai videóink - elsőként a születésnapját ünneplő első Deep Purple énekes, Rod Evans tiszteletére a Deep Purple MK I játssza a Help és a Hush című dalokat.

A következő dalnak az estéhez, az álomhoz is legyen köze egy kissé más Deep Purple felállás játssza a King of Dreams című dalt:

S hogy legyen magyar zenekar is ezen a "Purple" estén, a Cry Free játssza egyik kedvenc Deep Purple dalomat, melynek címe Lady Double Dealer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)