Hirdetés

Jó Éjt július huszonhetedikén, kedden.

|

Lehet, hogy ma sokan lesznek a világon, akik zergekkel álmodnak...

Hirdetés

Velem is sokszor előfordult régen, hogy ha egész nap ugyanazzal a játékkal játszottam, akkor álmomban is előjött...

Lássuk, mely híreink voltak a legnépszerűbbek ma - az első helyre az ártatlanul bannolt MW2 tulajoknak járó Left 4 Dead 2 híre került, második helyre az új, 70 milliárd pixeles magyar világrekord futott be (gratulálunk), harmadik a tegnap esti Mamut-béli StarCraft 2 Launch Party beszámoló lett.

Mai klipjeink:

Egy szinte ismeretlen előadó, Paul Laine dala következik, címe Dorianna:

Mivel a jó öreg Paul a későbbiekben a Danger Danger énekese lett, így folytassuk a ma esti show-t a Danger Danger egyik dalával, melynek címe: Beat the Bullet

Következő vendégünk a Lionheart, daluk címe: Die for the Love:

És búcsúzóképp egyik személyes kedvencem a sok száz általam imádott dal közül - Rainbow: I Surrender

Micsoda banda, Ritchie Blackmore gitáros, Joe Lynn turner énekes, Boby Rondinelli dobos, Roger Glover basszusgitáros és David Rosenthal billentyűs... nem semmi...

Legyen szép éjszakátok. aludjatok jól, álmodjatok szépeket!


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)