Hirdetés

Jó Éjt november huszonhatodikán, csütörtökön

|

Ma elég sok videó volt a GStar 2009-ről, de egyéb izgalmas hírekkel is szolgáltunk.

Hirdetés

Gyu üzeni mindenkinek, hogy nagyon szépek a koreai lányok. A GStar 2009-cel kapcsolatos híreinket ITT találjátok, vagy a főoldalon a TOP hírek box alatt található másik boxban.

Lássuk akkor a mai Top 3-at: Legolvasottabb hírünk a Dead Space 2 részleteinek hamarosan történő érkezéséről szólt, őt követte az ötnapos Steam akció, majd harmadik lett a Modern Warfare 2 első DLC-jéről szóló hírünk.

Ma is volt természetesen GSTV Live, az adást ITT nézhetitek vissza. Többi hírünket a főoldalon, vagy a hírek menüpontban találjátok. Ma számunk egy punk-klasszikus, melyet érdekes módon minden csütörtökön lehetne lejátszani, a címmel ellentétben. Közkívánatra tehát jöjjön az Alvin és a Mókusok - Milyen szép nap van ma, szerda? című száma. FIGYELEM! A szám obszcén szavakat is tartalmaz, tehát csak az hallgassa meg, akit ez nem zavar!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)