Hirdetés

Jó Éjt november nyolcadikán, vasárnap.

|

Fura, ma nem volt Modern Warfare 2 hír - mi történt a világgal?

Hirdetés

Helyette viszont egész nap esett az eső - az orromat nem dugtam ki itthonról. Igaz, én híreztem egész nap :)

S bár nem volt ma Modern Warfare 2 hír, de konkurenséről, a Battlefield: Bad Company 2-ről volt egy klassz videó, első is lett a mai napon. Második a Torchlight demóról szóló beszámoló lett, míg érdekes módon a harmadik a 18 gombos egeret bemutató kis írásunk lett.

Sokak kreativitását megmozgatta máris a Dragon Age Toolset, amelyet sajnos nem olyan könnyű kezelni, mint amennyire könnyűnek szerettük volna, megnézhettük azt az UT 3 modot, ami az UDK-nak köszönhetően önálló játék lehet végre és a Mass Effect 2-ben újra találkoztunk Garrus nevű régi barátunkkal.

Szerencsére ezek mellett még voltak egyéb hírek és videók is, így kérlek szépen benneteket, azokat is nézzétek meg.

Köszönjük a mai közreműködést, gyertek holnap is közreműködni!

Mai dalunk a Genesistől érkezik, címe: Tonight, Tonight, Tonight

S mivel szombaton ugye nem volt Jó Éjt, így ma kárpótlásul két dalt kaptok: a másik is a Genesistől érkezik, címe Mad Man Moon:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)