Hirdetés

Jó Éjt november tizenegyedikén, szerdán

|

Ma is megvolt a napi MW2 híradag, mindenki békésen mehet aludni.

Hirdetés

A nap másik jó híre, hogy egyik ismerősömtől sikerült szereznem KP 500-to-3.5 jack átalakítót, viszonylag olcsón, szóval mostmár végre nap közben is hallgathatok zenét. Gondolom ez csak engem tölt el örömmel, úgyhogy inkább lássuk a nap eseményeit.

A nap vezető híre - wait for it - a Modern Warfare 2 anyázásáról szólt, melyet a vélhetően hozzá nem értő Fox News követett el. Ezután sokakat szomorúan érintett, hogy az Xbox Live felhasználók között rendet tettek, így aki tört verzióval rendelkezett az Xbox 360 konzolból, az többet nem tud sem multizni, sem a merevlemezre telepíteni. A harmadik helyet a másik Modern Warfare 2 hírünk foglalja el, amiből kiderült, hogy a játék gyorsabban fogy, mint a sokkal jobbra értékelt GTA IV.

Többi hírünket itt találjátok.

Mint azt tudjuk, az írek nagyon szeretnek inni legyen szó nappalról vagy éjszakáról, ezért egy ír zenei motívumokkal tűzdelt punkzenét prezentálok ma nektek, mely a The Bloody Irish Boys - Drunk Tonight című száma. Ti ivás helyett inkább aludjatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)