Hirdetés

Jó Éjt november tizennyolcadikán, szerdán.

|

Ne feledjétek, holnap az újságosoknál lesz az új Gamestar, az interneten pedig a GS Live! S megszületett a hétezredik GSTV videó is, hurrá!

Hirdetés

Van egy mondás - azt mondja: "Minden csoda három napig tart". Akkor a Modern Warfare 2 túl van minden csodán - nem hogy három nap alatt elcsengett volna, hanem ma is három hír jött róla...

Elképesztő, de az egyik Modern Warfare 2 hír még a rengeteg olvasót vonzó novemberi Gamestar megjelenést is legyőzte... Komolyan mondom, én kérek elnézést. Harmadik helyre az új Medal of Honor futott be, amit eddig csak az EA munkatársai láttak.

Érdekességeink - Stubbs the Zombie lesz a decemberi teljes játék, íme a játék tesztje egy régebbi Gamestarból. Operation Flashpoint 2: Dragon Rising - elérhető a multiplayer demó, és úgy néz ki lesz Test Drive Unlimited 2 másfél éven belül.

No persze rengeteg egyéb érdekes hírünk és videónk is volt, azokat is nézzétek és olvassátok légyszives!

Nagyon köszönjük megtisztelő társaságotokat ma is, holnap is szeretnénk köszönteni benneteket!

Ma esti első dalunk a Genesis klasszikusa, Dancing with the Moonlit Knight:

Második dalunk a marilliontól érkezik, címe That Time Tonight

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)