Hirdetés

Jó Éjt szeptember huszonnegyedikén, pénteken.

|

Na végre - Megjelent a Civ V, a Dead Rising 2, az F1 2010 és még a hétvége is jön!!!!

Hirdetés

Ma egy rendhagyó médiaüzenettel tettük próbára figyelmeteket - vannak, akik beugrottak, pedig csak csöppet kellett volna odafigyelni...

A konkurens lap szerkesztőjének gyermeknevelési elveire rámutató írásunk valószínüleg 2010-es csúcsot döntve lett első. Mielőtt bárki felháborodna rajta olvassa el figyelmesen és kövesse a linket... Második a The Witcher 2 és a szökés lett a siralomházból, míg a harmadik helyezés a Need for Speed: Hot Pursuit kezébe került.

FONTOS! és egyben FIGYELEM!

Hetente egyszer kívánságestet szeretnék tartani a Jó Éjtben - mivel garantáltan kedden és pénteken vagyok én este, így meg kéne szavaznotok, melyik nap legyen a kívánságeste. Szavazni e-mailben, a gslive@idg.hu címre lehet, a levél címe "KÍVÁNSÁGEST" legyen és "PÉNTEKRE SZAVAZOK", vagy "KEDDRE SZAVAZOK" szöveget tartalmazzon attól függően, melyik napra akartok szavazni. A szavazás holnap, azaz szeptember 25. éjfélig tart. Köszönöm a segítségeteket!

Mai zenéink: Bon Jovi - Wanted Dead Or Alive

Chicago - Hard to Say i'm Sorry

Boston - Foreplay/Long time (JOn's One Man Band feldolgozásában)

Genesis - The Knife

és a végére egy RÁKENROLL! Van Halen - Big Fat Money:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)