Hirdetés

Jó kezekben a Shadow of the Colossus filmadaptációja

|

A PlayStation 2 tulajokkal most nyilván maradat lehet fogatni, hiszen moziváltozatot kaphat egyik kedvenc játékuk, a Shadow of the Colossus.

Hirdetés

A Sony már jó ideje tervezgeti a 2005-ben kiadott Shadow of the Colossus vászonra való adaptálását, a forgatókönyv egy ideje már a porosodás mezejére lépett és nyilván a molyok is nyomot hagytak rajta.

Még 2009-ben Justin Marks, a Street Fighter: Chun Li legendája című film forgatókönyvírója készítette el a Shadow of the Colossus tervezett moziváltozatának szkriptjét, szerencsétlenségére a kiadó azóta hozzá sem nyúlt az irományhoz, valamelyik iroda mélyén heverhetett gazdátlanul. A Sony azonban gondolt egyet, leporolta a forgatókönyvet és lehetséges rendezőjelöltek után kezdett kutakodni, így akadtak Az erő krónikáját jegyző tehetséges direktorra, Josh Trank-re.

Az úriember teljesítményével mindenki rendkívül elégedett volt, rögtön Az erő krónikája premierjét követően megannyi filmterv várta az asztalán, szinte megrohamozták a stúdiók. Ő készítheti el a Fantasztikus Négyes rebootját a Fox-nak, a Venom spin-off filmet a Sony-nak és a Red Star adaptációt a Warner Bros.-nak, szóval az elkövetkező évekre rendesen be van táblázva, ennek ellenére elfogadta a felkérést és ő hozhatja tető alá a Shadow of the Colossus filmváltozatát is.

És végül egy érdekeség, ahogyan Gulius kolléga látta 2009-ben az ötletet: "A játék alapvetően két részből állt: Mielőtt lepofozhattuk volna a soron következő gonoszságot, ki kellett deríteni annak gyengéjét. Ezt mindenféle puzzle-ök megoldásával tudtuk megoldani, ami mondjuk még a vásznon is jól mutathat.Meglátjuk, mire lesz képes a Sony ezzel a címmel, de az első infók nem túl bizalom gerjesztőek, kiderült ugyanis ki lesz a forgatókönyv írója. Reméljük ez jobban sikerül..."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)