Hirdetés

Jó kezekben van az Assassin's Creed III multija!

|

A Brotherhood és Revelations többjátékos módjának alkotói hozzák tető alá az Assassin's Creed III multiját is.

Hirdetés

Jobb kezekbe nem is kerülhetett volna az Assassin's Creed széria következő felvonásának multiplayer fejlesztése, ugyanis a Ubisoft Annecy-nél landolt a projekt.

A hírt maga a francia stúdió erősítette meg, illetve egyik munkatársuk, bizonyos Tim Browne, aki twitterén keresztül csiripelte el az örömhírt. A Ubisoft Annecy nem nevezhető épp elveszett kisgyermeknek, ha többjátékos mód fejlesztéséről van szó, az Assassin's Creed: Brotherhood és Revelations játékok multiját örömmel fogadta kritikus és játékos egyaránt.

Az Assassin's Creed III október 31-én várható PC-re, PS3-ra, X360-ra és Wii U-ra, ami pedig a helyszínt illeti, ezúttal az amerikai függetlenségi háborúban vehetünk részt a sorozatra jellemző minőségi körítéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)