Hirdetés

Jó lenne egy új Fable vagy Perfect Dark játék? Még ne örülj!

|

Apró jelek utalnak arra, hogy a Fable és a Perfect Dark visszatér a következő generáció hajnalán, de azért óvatosan az örömtánccal!

Hirdetés

A Microsoft arra készül, hogy a jövő hónapban lerántsa a leplet a fejlesztés alatt álló címeiről. Nem lennénk meglepve hát, ha a Fable és a Perfect Dark sorozatok is szóba kerülnének, és erre minden esély meg is van. Felbukkant ugyanis a Twitteren két új profil Placeholder néveb, de a @fable és @perfectdarkgame felhasználói nevekkel, ami ugyebár azonnal beindította a rakétákat.

Hirdetés

A The Verge Tom Warrenje vette észre a két új fiókot, és hozzátette, hogy egy Microsoft Xbox munkatárs követi is az egyiket és mindkettő microsoftos e-mail címhez van regisztrálva, tehát akár hivatalosnak is gondolhatjuk ezeket.

Az Xbox Games egyik marketinges munkatársa, Aaron Greenberg később csatlakozott a témához, és azt állította, hogy mindkét fiók évek óta inaktív, és csak a terméknév védelme kedvéért regisztrálták be. Mondjuk érdekes ellentmondás, hogy a Twitter szerint mindkét fiókot idén regisztrálták.

Könnyen lehet, hogy az egész nem jelent semmit, de egy kicsit fura a dolog. Egyelőre nem tehetünk mást, minthogy várunk a bejelentésekre, és teljes szívből reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)